Gyakori kérdések

Milyen szabályzatokkal kell rendelkeznie egy válalkozásnak?

A cégalapítást követő 90 napon belül a vállalkozás vezetője köteles elkészíteni a vállalkozás szabályzatait és iratmintáit. számviteli politika iratkzelési szabályzat selejtezési szabályzat leltárkészítési szabályzat értékelési szabályzat pénzkezelési szabályzat

Mit tartalmaz a havidíj?

A könyvelésen és a bevallások elkészítésén túl adótanácsadással és személyes konzultációval állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Mennyi az egyéni vállalkozás könyvelésének havi díja?

Az árbevétel és a számlák mennyiségének függvénye is, de általában 8.000 ft/ hó

Hogyan tudjuk átadni a számlákat?

A könyveléshez az anyagokat átadhatja személyesen, postán, vagy megállapodástól függően mi elmegyünk érte.

Mikor érhetjük el Ön öket?

Hétfőtől péntekig munkaidőben, ill. előre egyeztetett időpontban délután, este és hétvégén is a partnereink rendelkezésére állunk.

Bemutatkozás

A legjobb áron a legtöbb elégedett ügyféllel

Hajdu Szilvia vagyok a Hajdu Könyvelő Iroda ügyvezetője. 20 éve foglalkozom könyveléssel, 10 éve saját irodámban végzem a munkámat. A könyvelő iroda vállalja egyéni és társas vállalkozások, civil szervezetek, társasházak, lakásszövetkezetek, szociális szövetkezetek teljeskörű könyvelését, hatóságok előtti képviseletét.

Ügyfeleink precíz, felelősségteljes , európai szintű, informatív munkát várnak el tőlünk, és mi ennek megfelelően szolgáljuk az Ön érdekeit. Modern informatikai háttérrel rendelkezünk, így a döntéseihez szükséges információkat és tanácsokat azonnal a rendelkezésére bocsátjuk, a távolság nem jelent akadályt.

A könyvelés során átruházott adatokat és információkat a legszigorúbb követelményeknek megfelelő körültekintéssel kezeljük.

Cégalapítás: Vállalkozni szeretne? Van egy jó ötlete? Ügyvéd partnerünk segítségével könyvelő irodánk végigvezeti Önt a cégalapítás kezdeti lépésein egészen a megvalósításig.

Tanácsadás: Nem szeretne sok adót fizetni? Fél a vagyonosodási vizsgálattól? Egyéb adózási gondjai vannak? A könyvelő irodánk első tanácsadása díjmentes, partnereink számára a könyvelési díj tartalmazza a folyamatos, szakszerű, díjmentes tanácsadást.

Könyvelőváltás: A stabil könyvelő cégértéknövelő tényező, azonban az olcsó, tájékozatlan, és szakmailag felkészületlen könyvelő előbb-utóbb többmilliós NAV (Apeh)- bírságot okozhat Önnek. Ha Ön jó könyvelést és adótanácsadást vár el, váltoson könyvelőt és hozza el hozzánk a könyvelését.

Adótanácsadás: Az adótervezés tudomány, segítségével csökkentheti vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit. Vegye igénybe adótanácsadói szolgáltatásunkat.

Mobil: +36- 30 / 525-69-94

Bérszámfejtés: Teljeskörűen ellátjuk a felmerülő bér- és munkaügyi feladatokat.

Központi irodánk Miskolc, Diósgyőr városrészben található, ahol előzetes egyeztetés után a késő esti órákban és a hétvégeken is fogadjuk partnereineket, hogy napra kész, pontos és aktuális tájékoztatást kaphassanak vállalkozásuk pénzügyi helyzetéről.

Legyen a partnerünk!

Mobil: +36- 30 / 525-69-94