Gyakori kérdések

Hogyan tudjuk átadni a számlákat?

A könyveléshez az anyagokat átadhatja személyesen, postán, vagy megállapodástól függően mi elmegyünk érte.

Mikor érhetjük el Ön öket?

Hétfőtől péntekig munkaidőben, ill. előre egyeztetett időpontban délután, este és hétvégén is a partnereink rendelkezésére állunk.

Milyen szabályzatokkal kell rendelkeznie egy válalkozásnak?

A cégalapítást követő 90 napon belül a vállalkozás vezetője köteles elkészíteni a vállalkozás szabályzatait és iratmintáit. számviteli politika iratkzelési szabályzat selejtezési szabályzat leltárkészítési szabályzat értékelési szabályzat pénzkezelési szabályzat

Mit tartalmaz a havidíj?

A könyvelésen és a bevallások elkészítésén túl adótanácsadással és személyes konzultációval állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Mennyi az egyéni vállalkozás könyvelésének havi díja?

Az árbevétel és a számlák mennyiségének függvénye is, de általában 8.000 ft/ hó

Védjegy

2016.01.16.

Előzze meg, hogy konkurense, üzlettársa megpróbálja ellopni az Ön védjegyeit! Védje meg cégnevét, logóját, termékét!

A védjegy egy jelző, amely a termékek, szolgáltatások egymástól való megkülönböztetését segíti. A védjegy az egy jel, amely megkülönbözteti az árut vagy szolgáltatást a versenytársak más, hasonló vagy akár azonos tartalmú termékeitől.A fogyasztók érzelmileg kötődnek bizonyos nevekhez, amelynek alapját a már megszokott védjeggyel ellátott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos érzelmek adják. Mindenki a már jól bevált márkához ragaszkodik az új, ismeretlen termékkel szemben, még akkor is, ha az új, piacra belépő termék jobb, olcsóbb a védjeggyel jelzett terméknél.A védjegy a legtöbb vállalkozás számára értékes tőke, becslések szerint a világ leismertebb védjegyeinek értéke akár 50 milliárd dollárt is meghaladja egyenként. Pl.: Coca-Cola, BMW. A fogyasztók hajlandóak többet fizetni egy ismert védjeggyel ellátott termékért.

Mit védhetünk le védjegyként?

A folytatásért kattintson IDE

vissza

Hozzászólások